COOL&HEAT-SPECIALIST.NL

Over ons

Buiten Nederland kunnen wij intracommunautaire leveren mits wij een geldig btw nummer hebben ontvangen.
Wij zijn een groothandel geworden en wij installeren zelf ook nog voor u. wij kunnen u ook   contact brengen met een installateur en met hem moet je bespreken over wat de installatie gaat kosten. Wij kunnen ook  en LG en Mitsubishi heavy leveren dus wil je daar een prijs van weten stuur ons dan een mailtje.Je kan er voor kiezen om de airconditioner bij ons te bestellen en deze te laten installeren door een gecertificeerd bedrijf bij jou in de buurt met behoudt van garantie. Wij vragen dan wel een bewijs hiervan indien er aanspraak wordt gedaan op garantie. Bij ons kan je voor een lage prijs een A merk airconditioner bestellen en door zelf de installatie te doen bespaar je nog meer. Je kan ook de leidingen op maat bestellen en dan zelf de complete installatie doen behalve het afmonteren van de leidingen op de buiten unit , dat doen wij zelf wel of we brengen je in contact met een installateur onze monteur en hij vacumeert de complete set en steldt de airconditioner in bedrijf. Vraag naar de prijs hiervan.

Met onze plug&play installatie pakket kan je zelf de installatie doen met behoudt van garantie

Al onze modellen zijn voorzien van het koelmiddel R410A en veel modellen van Daikin zijn al voorzien van het allernieuwst koelmiddel R32.
Wij hebben geen oude modellen, maar de aller nieuwste modellen die er te krijgen zijn.
Wij hebben Mitsubishi  electric – Daikin – LG –   – Mitsubishi heavy  en Gree. en Panasonic . Nippon Wij kunnen ook onderhoudscontracten aanbieden.

Filteren

Wij hebben naar ons idee een webshop met allerlei handige zoek functies. Je kan zoeken op het merk, model, energie label, prijs, type nummer, vermogen en zelfs op het aantal m3 van de ruimte. Zo kan je gemakkelijk filteren wat je zoekt en heb je de airconditioner uitgekozen dan kan je bij accessoires eventueel de bijbehoren accessoires bij bestellen. Heb je geen idee welke capaciteit je nodig hebt , filter dan op “geschikt voor een ruimte tot” en dan zie je meteen alle modellen die geschikt zijn voor die ruimte.

Accessoires

De accessoires die bij de airconditioner staan zijn meteen de goede die bij die airconditioner horen. De airconditioners op onze site zijn niet standaard voorzien van materialen en deze kan je apart bestellen.

Garantie

Op al onze airconditioner geven wij 3 jaar schriftelijke garantie. Voor € 100,00 extra kunt U 2 jaar garantie extra kopen op alle onderdelen, dus als U na 3 jaar een defect onderdeel heeft , dan betaald U alleen de arbeid die wij verrichten om dit onderdeel te vervangen. Wij geven 1 jaar garantie op onze installatie, dus heeft U binnen 1 jaar lekkage van koelmiddel of condens dan komen wij dit binnen het eerste jaar gratis verhelpen.

Doet U zelf de installatie en wij zetten de airconditioner in bedrijf of een stekbedrijf bij U in de buurt dan heeft U gewoon garantie. Laat U dit door een bedrijf doen bij U in de buurt dan dient U wel al zijn gegevens te laten noteren op de factuur en kunt U dit niet overleggen in een garantie geval dan komt de garantie te vervallen. Doet U zelf de installatie (met niet gevacumeerde leidingen) en zet U zelf de airco in bedrijf dan vervalt automatisch de garantie. Stelt u de airco zelf in bedrijf met gevacumeerde leidingen dan heeft u wel garantie, uiteraard mits deze gewoon goed is geinstalleerd.

Warmtepomp subsidie 2019
Wat is er mogelijk?

 

U komt als particulier in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

– Binnen 6 maanden na installatie van het apparaat heeft u een subsidieaanvraag ingediend.
– Het apparaat is bij de aanvraag van de subsidie al  betaald, geïnstalleerd en in gebruik genomen.
– Het apparaat is nieuw aangeschaft en u heeft een bewijs van aanschaf en een betaalbewijs. Het is uw eigendom.
– Het apparaat is in Nederland geïnstalleerd.
– U mag het apparaat niet binnen een jaar na de datum van de beslissing verwijderen.

De voorwaarden voor ISDE 2017 zijn gewijzigd ten opzichte van 2016. Meer informatie vindt u op RVO.nl.

U komt als zakelijke gebruiker in aanmerking voor de Investeringssubsidie duurzame energie als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

– U mag nog geen koopovereenkomst zijn aangegaan wanneer u subsidie aanvraagt.
– Het apparaat wordt in Nederland geïnstalleerd.
– U bent eigenaar van de investering.
– U krijgt nooit meer subsidie dan het maximum bedrag in de verleningsbeschikking.
– U mag het apparaat niet binnen een jaar na de datum van de subsidievaststelling verwijderen.
– U neemt het apparaat binnen 12 maanden na de goedkeuring (verlening) van de subsidie in gebruik.
– Subsidie aanvragen voor meer dan 1 apparaat? Dat mag. Maar u doet 1 subsidieaanvraag per categorie.

Rijks-, gemeentelijke en provinciale overheidsorganen kunnen deze subsidie niet aanvragen.

Er is een situatie mogelijk dat het subsidiebudget voor het jaar op is. U ontvangt dan een brief waarin  staat dat de subsidie niet wordt uitgekeerd vanwege uitputting van het budget. Vanaf dit moment heeft u 12 maanden de tijd om opnieuw uw aanvraag in te dienen. U kunt dan aanspraak maken op het beschikbare budget van het opvolgende jaar.

Kom je er toch niet zelf helemaal uit of heb je nog vragen dan kan je altijd contact met ons opnemen.
VRAAG NAAR ROBERT  OF  JACOBUS  0640704374 
coolheat specialist – Prijzen inclusief 21% BTW – Prijswijzigingen en type-/-afbeeldingsfouten voorbehouden. KvK: 65796802 – Btw: NL134948968B02     COOL HEAT SPECIALIST    IS  EEN  ONDEDEEL   VAN GIGANT TRADING