COOL&HEAT-SPECIALIST.NL

Retourneren

Retour informatie
Retourneren of ruilen is geen probleem bij Coolheat specialist. Het kan voorkomen dat u een product verkeerd besteld heeft of dat het product niet naar wens is.
U heeft dan het wettelijke recht deze order of het product binnen 14 dagen aan ons retour te zenden, volgens het herroepingsrecht.
Hieronder staat precies uitgelegd hoe u een bestelling / product retour kunt sturen of omruilen. Meer informatie kunt u terug vinden in de leveringsvoorwaarden. Wanneer u twijfelt kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

 

Voorwaarden retour zenden:
De kosten van het terugbrengen of terugsturen zijn altijd voor uw eigen rekening.
Verzendkosten worden alleen vergoed als wij iets verkeerd of beschadigd hebben geleverd.
De maximale kosten welke worden vergoed, bedragen € 6,75 (standaard pakket).
Indien uw retourzending niet of niet voldoende gefrankeerd is, dan wordt de zending geweigerd en gaat het retour afzender.
Alleen voldoende gefrankeerde zendingen, voorzien van een ingevulde retourformulier worden behandeld.
Producten welke per meter worden verkocht (zoals leidingen, kabels etc) kunnen niet worden geretourneerd, deze producten worden op maat voor u gemaakt.

Warmterpompen, airco’s en andere groot producten welke reeds uit de verpakking en-/of gemonteerd zijn geweest kunnen niet retour.
Let op dat u het retourformulier volledig en duidelijk leesbaar meestuurt met uw retourzending, bij het ontbreken van het retourformulier kan uw zending niet in behandeling worden genomen.

Omruilen van producten:
Wanneer u een product wilt omruilen, gelden dezelfde regels als het retoursturen van producten. U dient op het retourformulier duidelijk aan te geven (artikelnummer + omschrijving van het product) welk(e) product(en) u wenst te ontvangen. Mochten er onduidelijkheden zijn zullen wij altijd contact met u opnemen.

Retour adres:
Coolheat specialist
t.a.v. Retouren
Tinstraat 22
2984 AN RIDDERKERK
Nederland